SESIUNE DE INFORMARE #ÎNSTAREDEBINE

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SESIUNE DE INFORMARE #ÎNSTAREDEBINE

June 13, 2018 @ 11:00 am - 2:00 pm

În data de 13 iunie 2018 suntem din nou #înstaredebine la a treia sesiune de informare pentru ONG-uri! De data aceasta ne deplasăm la Brașov să prezentăm programul de finanțare și să răspundem întrebărilor organizațiilor neguvernamentale cu privire la domeniile de acțiune, cererea de finanțare, calendarul apelurilor, etc. În același timp vom prezenta o parte din experiența Apelului 1 de proiecte și aspecte ce ar trebui luate în considerare în cadrul Apelului 2.

Înscrie-te până cel târziu marți 12 iunie, completând formularul de mai jos (max. 1 persoană/organizație).

În funcție de condițiile logistice, vom încerca să transmitem întreaga sesiune online, pe pagina de Facebook În stare de bine.

 

 

Datele cuprinse în formularul de mai jos vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) și a legislației naționale. 
Datele dumneavoastră vor fi colectate Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) în calitate de administrator al Programului de finanțare În stare de bine. Datele sunt colectate în scopul participării dumneavoastră la sesiunea de informare organizată la Brașov, în data de 13 iunie2018, în scopul raportării rezultatelor atinse, în scop statistic, cu respectarea prevederilor legale în vigoare

Prin completarea formularului de înscriere de mai jos, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale din categoriile menționale mai sus de către FDSC.

Details

Date:
June 13, 2018
Time:
11:00 am - 2:00 pm

Venue

Sala mică Patria a Filarmonicii Brașov
Strada 15 Noiembrie 50A, etaj 1
Brasov, Brasov Romania
+ Google Map

Organizer

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
Website:
www.fdsc.ro

Înregistrările pentru acest eveniment au fost închise.