CREȘTEM ONG-URI #ÎNSTAREDEBINE, EDIȚIA 2019

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CREȘTEM ONG-URI #ÎNSTAREDEBINE, EDIȚIA 2019

May 10

Programul Creștem ONG-uri #înstaredebine își propune să crească numărul de organizații care pun accent pe dezvoltarea lor organizațională, pentru a fi eficiente în satisfacerea nevoilor reale ale beneficiarilor și comunităților în care își derulează activitățile. Organizații #înstaredebine, care să funcţioneze EFICIENT, CORECT şi SUSTENABIL.

Organizațiile interesate sunt invitate să completeze formularul de mai jos până la data de 10 mai 2019. Selecția organizațiilor care vor intra în program se va realiza în urma completării corecte și complete a chestionarului, în baza motivației acestora de participare.

Programul va începe în a doua jumătate a lunii mai 2019. Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați la vlad.dumitrescu@fdsc.ro.

Datele cuprinse în formularul de mai jos vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) și a legislației naționale.

Datele dumneavoastră sunt colectate de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) în calitate de administrator al programului de finanțare „În stare de bine”. Datele sunt colectate în scopul înscrierii organizației dumneavoastră la programul „Creștem ONG-uri #înstaredebine”, în scopul participării la acest program, în cazul unei aplicații selectate, în scopul raportării rezultatelor atinse, în scop statistic, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Prezentele date cu caracter personal între operator şi terţi pot fi divulgate către auditori, la solicitarea Kaufland România. Perioada prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal este de 5 ani.

Cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă informăm că aveţi următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de ştergere, dreptul de restricţionare a prelucrării, dreptul de opoziţie, precum şi dreptul de portabilitate.

Prin completarea și semnarea formularului de mai jos, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale din categoriile menționate mai sus de către FDSC.

Details

Date:
May 10
Event Category:

Venue

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
Bd. Nerva Traian, nr. 21
Bucuresti, Sector 3 Romania
Website:
www.fdsc.ro

Organizer

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
Website:
www.fdsc.ro

Înregistrările pentru acest eveniment au fost închise.