4 ANI #ÎNSTAREDEBINE Programul În Stare de Bine oferă anual granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro organizațiilor neguvernamentale din România, care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă și care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile. Programul este susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

4 ani #ÎNSTAREDEBINE ÎNSEAMNĂ:

92
organizații finanțate
41
județe acoperite
3
domenii de acțiune
(cultură, sport, viață sănătoasă)
126
proiecte finanțate
4.000.000
euro finanțare pentru ONG-uri

DESCOPERĂ FAPTE ȘI ORGANIZAȚII DIN PROGRAM

COMUNITATEA ONG-URILOR #îNSTAREDEBINE

Comunitatea ONG-urilor #ÎnStareDeBine este un spațiu de interacțiune, inspirație şi învățare, ce aduce împreună organizațiile și oamenii implicați în program. Această componentă a programului facilitează schimbul de bune practici și învățarea peer-to-peer și include ateliere pe teme de interes pentru organizații (în domenii precum comunicare, social media, marketing, fundraising, aspecte financiare, aspecte juridice, management financiar etc), evenimente tematice și networking în arii de interes legate de domeniile de acțiune ale programului (cultură, sport, viață sănătoasă).

2
sesiuni de scriere de proiecte
14
ateliere offline
18
ateliere online
314
participanți la evenimente offline
21476
participanți la evenimentele online
260
persoane în comunitatea online
3
ediții Ziua #ÎnStareDeBine

CREȘTEM ONG-URI #ÎNSTAREDEBINE

Creștem ONG-uri #ÎnStareDeBine sprijină ONG-urile pregătite să pună accent pe dezvoltarea lor organizațională, pentru a se dezvolta și a fi eficiente în satisfacerea nevoilor reale ale beneficiarilor și comunităților în care lucrează. Organizațiile care intră în program trec printr-un proces de evaluare organizațională, planificare și implementare de măsuri transformaționale, cu scopul de a îmbunătăți capacitatea organizației de a adresa provocări existente și de a gestiona eficient schimbări și tendințe viitoare. Susținem organizațiile #ÎnStareDeBine să devină organizații care funcționează EFICIENT, CORECT și SUSTENABIL.

134
organizații participante
41
webinarii, masterclass-uri sau evenimente de conectare online
21
consultanți interni și externi implicați
34
micro-granturi de dezvoltare organizațională
1
componentă de wellbeing organizațional
1
laborator #CreștemONGuri #InStareDeBine

SUNTEM #ÎNSTAREDEBINE ȘI ÎN 2022!