În stare de bine

SESIUNE DE INFORMARE APEL 1/2021

Pe 1 aprilie, între orele 15:00-17:00, suntem online la sesiunea de informare pentru ONG-urile interesate să aplice la primul apel de proiecte al acestui an de la https://instaredebine.ro/apel-1-2021/!

Vom discuta despre programul de finanțare în general, despre noutățile și modificările acestui apel și vom răspunde întrebărilor referitoare la domeniile de acțiune eligibile, modalitatea de aplicare și calendarul Apelului 1/2021, secțiunile cererii de finanțare etc. Evenimentul va fi transmis LIVE și pe pagina de Facebook În stare de bine: www.facebook.com/instaredebine.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să consultați Ghidul Solicitantului și toate anexele sale, precum și toate detaliile legate de acest Apel, disponibile AICI, și să ne adresați în avans întrebările pe care le aveți în secțiunea de întrebări a formularului de înscriere.

Înscrierile au loc până cel târziu miercuri, 31 martie 2021, ora 15:00, prin completarea formularului disponibil AICI.

Evenimentul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale și poate avea max. 100 de participanți în platforma online, cărora li se va răspunde cu prioritate la întrebări. Întrebările primite în social media, pe parcursul transmisiunii live, vor fi preluate și vor primi răspuns în limita timpului alocat.

Pentru mai multe întrebări, persoana de contact este Laura Cireașă – 0742.200.894, laura.cireasa@fdsc.ro.