În stare de bine

Webinar: Documentele justificative în cadrul proiectelor cu finanțare nerambursabilă

Programul #CreștemONGuri #ÎnStareDeBine vine în întâmpinarea nevoilor organizațiilor neguvernamentale cu un nou webinar în domeniul financiar – contabil, despre  modalitatea de întocmire și utilizare a documentelor justificative în cadrul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Ce tipuri de documente justificative trebuie să întocmim și când? Care sunt elementele obligatorii ale documentelor justificative? Putem modifica documentele reglementate de legislația în vigoare și să le adaptăm în cadrul proiectelor cu finanțare nerambursabilă? Cum se completează corect un decont; dar un bon de consum ? Cum și cât timp păstrăm documentele justificative?

La aceste întrebări vor răspunde Crina Baciu și Raluca Matei, responsabili financiari în cadrul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile, cu o îndelungată implicare în sectorul neguvernamental,  având de-a lungul timpului sarcini și atribuții specifice  în cadrul a numeroase proiecte cu finanțări diverse, fapt ce le permite înțelegerea problemelor concrete cu care ONG-urile se confruntă.

Evenimentul se adresează EXCLUSIV organizațiilor neguvernamentale.

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil AICI, până cel târziu vineri, 12 iunie, ora 10:00. Organizațiile înscrise vor primi un email cu toate detaliile de participare până cel târziu joi, 11 iunie, ora 17:00.

Pentru mai multe întrebări, persoana de contact este Raluca Matei – raluca.matei@fdsc.ro.