În stare de bine

Cupa Pădurea Verde

Proiect derulat de Asociația Club Sportiv Velocitas

Cupa Pădurea Verde, derulată de Asociaţia Club Sportiv Velocitas, va avea loc pe 25 august 2018 la Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Aflată la cea de-a 3-a ediție, Cupa este dedicată copiilor între 1- 14 ani și părinților sau aparținătorilor acestora, având categorii atât pentru copii, cât și pentru familie.

 

Durată: 3 luni

Aria de desfășurare: rural

Localități: Dumbrăvița (jud. Timiș)

Buget proiect: 33.546 lei; proiect finanțat în cadrul Apelului 1

Domeniu: sport

 

SCOP

Proiectul dorește să încurajeze pe cei mici să practice sportul în natură, să socializeze într-un mediu sănătos, cu cei de vârsta lor, și să se bucure de avantajele pe care le oferă mișcarea în aer liber. De asemenea, proiectul vizează promovarea potențialului Pădurii Verzi în cadrul comunității locale.

 

REZUMAT

Cupa Pădurea Verde este un eveniment format din două concursuri: un concurs de ciclism și un concurs de alergare, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 14 ani, și părinților sau aparținătorilor acestora. Vor exista categorii de copii și categorii de familie, unde copiii vor participa împreună cu un părinte. Aceștia vor parcurge trasee de 4, respectiv 8 km în Pădurea Verde, iar copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv se vor întrece pe un traseu special amenajat în parcarea Sălii Polivalente din Dumbrăvița.