În stare de bine

Floare de nu mă uita

Proiect derulat de Asociația Culturală Hai în Sat în parteneriat cu Fundația Tineri pentru Tineri

Desfășurat la nivel național, proiectul implică actori de comedie și stand-up comedy, care vor realiza o serie de materiale umoristice cu mesaje de responsabilizare privind încurajarea sănătății cuplului și a familiei, prin implicarea bărbaților ca principali purtători de mesaj. De asemenea, 30 de jurnaliști și influenceri vor participa la un workshop de sensibilizare privind tematicile abordate în proiect.

 

Durată: 2,5 luni

Localități: București, Cluj-Napoca

Buget proiect: 167.494,25 lei; proiect finanțat în cadrul Hackathonului de proiecte #înstaredebine

Domeniu: drepturile femeilor

 

SCOP

 Proiectul îşi propune crearea și promovarea unei imagini favorabile pentru comunicarea asumată și în cunoștință de cauză (cu informații corecte și atitudini responsabile și etice din perspectiva drepturilor fundamentale ale omului) pe teme legate de sănătatea cuplului și a familiei în contextul echităţii de gen, prin implicarea bărbaților ca principali purtători de mesaj către toate grupurile de „peeri” (similari), dar și către populația generală și în toate rolurile pe care le pot avea (copii / adolescenți / tineri, parteneri / soți, părinți etc.) și într-o abordare intergenerațională.

Desfășurat la nivel național, proiectul implică actori de comedie și stand-up comedy, care vor realiza o serie de materiale umoristice cu mesaje de responsabilizare privind încurajarea sănătății cuplului și a familiei, prin implicarea bărbaților ca principali purtători de mesaj. Proiectul urmăreşte informarea şi sensibilizarea a 400 adulți prin 2 spectacole de comedie / stand-up comedy (1 în București și 1 în Cluj) , continuate / susținute și de discuții însoțite de materiale specifice pe subiect, precum şi a populaţiei generale printr-o campanie mediatică (tv, radio și online) cu materiale umoristice menite să ajungă la minim 100.000 persoane. De asemenea, 30 de jurnaliști și influenceri vor participa la un workshop de sensibilizare privind tematicile abordate în proiect.