În stare de bine

Succesul. La feminin

Proiect derulat de Asociația Eurolife  în parteneriat cu Asociația Tandem și Clubul Sportiv Tandem Arena

Proiectul își propune să abordeze tema succesului prin promovarea modelelor feminine din diferite zone ale societății (cultură, antreprenoriat, sport, societate civilă, spiritualitate etc). Vor fi realizate 15 interviuri cu femei din diverse categorii sociale și un film documentar care vor fi promovate către publicul larg.

 

Durată: 2,5 luni

Localități: Desfășurare la nivel național

Buget proiect: 162.700,00 lei; proiect finanțat în cadrul Hackathonului de proiecte #înstaredebine

Domeniu: drepturile femeilor

 

SCOP

Scopul principal al proiectului îl reprezinta schimbarea narațiunii asupra succesului personal feminin, prin promovarea modelelor feminine din diferite zone ale societății (cultura, antreprenoriat, sport, societate civilă, etc.) în mediul online și tradițional folosind tehnologii moderne, rețele de socializare și film documentar.

Proiectul îşi propune prezentarea către publicul larg a modelelor de succes feminin prin identificarea unui număr de 15 femei din diferite pături ale societății și realizarea de interviuri cu acestea. De asemenea, proiectul îşi propune prezentarea unui model de normalitate în rândul femeilor cu dizabilități prin realizarea unui film documentar de 30 de minute care să prezinte viața de zi cu zi a unei femei active cu deficiențe de vedere și schimbarea de paradigmă referitor la succes și la felul cum acesta este atins prin promovarea materialelor realizate în mediul online și tradițional (un post de televiziune național).