În stare de bine

Webinar: Comunicare strategică pentru ONG-uri

Programul #CreștemONGuri #ÎnStareDeBine vine în întâmpinarea nevoilor organizațiilor neguvernamentale cu un nou webinar a cărui tematică este, de data aceasta, comunicarea strategică.

Ne vom concentra pe stabilirea de obiective pe termen mediu, bazate pe adevăruri organizaționale și tendințe globale. Vom vedea cum integrăm comunicarea în misiunea organizației, dar și cum putem crea o cultură organizațională propice comunicării. Vom căuta și analiza exemple relevante, cu precădere din mediul non-profit.

Vlad Tăușance este consultant de strategie în comunicare. Lucrează alături de agenția Argo din Iași și alături de Fundația Friends For Friends din București. În ultimii ani a fost alături de zeci de organizații neguvernamentale din țară în proiecte de comunicare, branding și strângere de fonduri, colaborând cu finanțatori precum Romanian-American Foundation și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. A participat, în calitate de speaker sau moderator, la numeroase conferințe și evenimente din zona culturală sau din domeniul marketingului și comunicării. Ocazional semnează în calitate de scriitor și jurnalist.

Evenimentul se adresează EXCLUSIV organizațiilor neguvernamentale.

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil AICI, până cel târziu vineri, 26 iunie, ora 9:00. Organizațiile înscrise vor primi un email cu toate detaliile de participare până cel târziu joi, 25 iunie, ora 17:00.

Pentru mai multe întrebări, persoana de contact este Iuliana Rada – iuliana.rada@fdsc.ro.