În stare de bine

Webinar: Prognoza de cashflow în ONG

Programul #CreștemONGuri #ÎnStareDeBine vine în întâmpinarea nevoilor organizațiilor neguvernamentale cu un webinar din domeniul financiar, despre cum se realizează o previziune financiară și cum se întocmește cashflow-ul la nivelul organizației, ținând cont de întreaga activitate a organizației.

De ce planificare financiară și ce planificăm? Cât timp am la dispoziție? Cum se completează un cashflow, la ce mă ajută și cât de des ar trebui actualizat? Există interdependențe între activitatea curentă și proiecte într-o organizație?

La aceste întrebări va răspunde Raluca Matei, responsabil financiar în cadrul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile din 2015, cu o implicată de peste 10 ani în sectorul neguvernamental. Raluca are atât experiență de responsabil financiar în cadrul proiectelor, cât și de monitor financiar pentru proiecte cu finanțări diverse, fapt ce îi permite înțelegerea problemelor practice cu care ONG-urile se confruntă.

Evenimentul se adresează EXCLUSIV organizațiilor neguvernamentale.

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil AICI, până cel târziu vineri, 3 iulie, ora 17:00.

Pentru mai multe întrebări, persoana de contact este Raluca Matei – raluca.matei@fdsc.ro.